tiistai 26. joulukuuta 2017

Tapanina


Joulu sujui mukavissa merkeissä. Aaton vietimme tyttären, hänen miehensä ja tyttärensä kanssa heidän ihanassa kodissaan maaseudun rauhassa. Hauskin lahja, minkä joulupukki oli kuusen alle tuonut, oli tämä Lola-koira, joka sai meidät kaikki toistelemaan hulluina sen nimeä, koska se vastasi haukkumalla, osasi kävellä ja "syödä ruokansa" käskystä ja ujeltaa surullisena, kun sitä ei hetkeen huomattu.Tällainen koira sopisi minullekin. 
Joulupäivänä tarjosin puolestani kinkkua, itse tehtyä porkkanalaatikkoa ja sellerilaatikkoa sekä mäti-smetanaleipiä. Sitten pelasimme taas lautapelejä. Lastenlasten kanssa on ihana pelata Afrikan tähteä, mensch-ärgere-dich-nicht-peliä, unoa, toweria, maijaa... mitä kaikkea niitä onkaan ja joka joulu tulee jotain uutta.
Tästä on mukava siirtyä kohti uutta vuotta.10 kommenttia:

 1. Tuota koiraa ei tarvitse ulkoiluttaakaan :)

  Meillä on Lahdessa tuttavaperhe, jossa käydessä aina pelataan uunoa, hauska peli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uunoa voi pelata sekä uno-korteilla että myös tavallisilla pelikorteilla . Olin unohtanut, että me lapsina pelasimme seiskaa samoilla säännöillä.

   Poista
 2. Ihanan kuuloinen joulu ja kuvassa suloinen joulu tunnelma, niin kaunista! Tuo koira onkin varmasti saajalleen mieluinen ja saa hyvää hoitoa:) Jouluna parasta on kun saa olla perheen kanssa yhdessä! Leppoisaa loppuvuotta♥

  VastaaPoista
 3. Kivaa ja hauskaa yhdessäoloa.
  Hämmästyttävän iloisesti ja aidosti elehtivä patteri koira.
  Hyvää Uutta Vuotta 2018!

  VastaaPoista
 4. Vekkuli koira. Olisi passeli minulle, joka unohtuu usein omiin juttuihinsa, eikä viitsisi lähteä oikeaa koiraa ulkoiluttamaan.
  Mukavasti leppoisan tuntuista joulunviettoa. Kiireetöntä ja tunnelmallista.
  Hyvää vuoden jatkoa.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Ihan hyvin nyt, kiitos. Pari päivää oli vaikeaa. Näin kaiken kahtena ja kaula ja niska olivat niin kipeät, ettei päätä pystynyt liikuttamaan.

   Ulkona liikkuminen hieman pelottaa.

   Poista
  2. Huh, pahasti olet kaatunut. Onneksi olet jo toipumaan päin. Liukasta ulkona onkin, varaudu savoilla ja hyvillä kengillä.

   Edelleen toipumisiin!

   Poista