torstai 9. marraskuuta 2017

Tunnetko tämän kaupungin?


Hauska kokemus oli istua 124 metrin korkeudessa ja katsella lilliputtien kaupungilta näyttävää maisemaa alhaalla.Ujostelen ravintoloissa käyntiä ja tarjoilijoiden hyörinää ympärillä. Sukulaiset piffasivat kuitenkin kolmen ruokalajin lounaan täällä yläilmoissa, joten lähdimme mukaan.Fine dining ei ole vahvinta lajiani ja nytkin tarjoilijan selitykset siitä, mitä missäkin annoksessa oli, menivät hieman ohi korvieni. Sen verran muistan, että alkuruuassa oli ankkaa ja kanttarelleja (yläkuva), pääruuassa lohta ja todella maukasta sitrusrisottoa ja rapeita vihreitä kasviksia, jälkiruuassa (alakuva) hyvää banaanijäätelöä, suklaakakkua, tyrnimarjoja ja suklaata. Kaikki maistui erinomaiselle, ruokaa oli sopivasti ja henkilökunta superystävällistä.8 kommenttia:

 1. Tuttu kaupunki 😉
  Ruokapaikassakin olen käynyt mutta siitä on jo vuosia,oli ystävän 50-vuotias juhlat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinua ajattelinkin, kun tätä kysyin. :)

   Poista
  2. Pyörikö Neula nyt? Silloin kun minä kävin siellä ylhäällä syömässä viimeksi niin hidas liike pyöritti sitä koko ajan. Tuskin huomasi.

   Poista
  3. Pyöri se. Kuulemma kerran ympäri 45 minuutissa. Hassuimmalta tuntui, kun keskikohta ei pyöri ja sisääntuloportaat ja tarjoilijoiden käyttämä tietokone olivat välillä ihan eri paikassa, kun itse vain istui paikallaan.
   Kiva kokemus.

   Poista
 2. Olisko Tampere? Tais joku mukava syy tuollaisen herkuttelun piffaamiseen. Sinäkö juhlit? Jos, niin onnea kovasti paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut oikeastaan muuta syytä kuin, että viimeksi minä tarjosin täällä meidän päässä lounaan ravintolassa. Nyt velipoika halusi näyttää, mitä kaikkea hienoa Tampereella on tarjota.

   Poista
  2. Kivasti ajateltu velipojan puolelta.

   Poista