torstai 3. elokuuta 2017

Oma miniruusutarhani


Rakastamani vaaleanpunainen ryhmäruusu alkoi kukkia ja sen takana maanpeiteruusu availee tulipunaisia nuppujaan. Nurmikko sen sijaan näyttää hoitamattomalta. 😕
Puutarhani on tosi pieni, kuten melkein kaikissa rivitaloissa. Toisella puolella nämä yllä olevat ruusut ja toisen puolen aitaa koristamassa Flammentanz, joka alkaa hiljaa nuupahtaa.

Kesä on jo pitkällä, minun pitäisi vastata pariinkin kirjeeseen (saan vielä sellaisia), mutta kynä ei tahdo luistaa. Mieluiten istuisin vain terassilla tai rannalla, enkä ajattelisi yhtään mitään.


8 kommenttia:

 1. Kauniita ruusuja. Meilläkin alkavat ruusut availla nuppujaan; ne ovat todella viehättäviä. - Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tulit mieleen tuolla Pinsiön taimitarhalla, siellä oli upea iso vaaleanpunainen ryhmäruusu, samanlaiset kukat kuin tuossa sinun.

  Nyt muuten sain sen kortisonipiikin polveen, ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vaaleanpunainen on todella kiitollinen kukkija.

   Kortisoni ilmeisesti auttoi polveesi, koska sanot ihanaa. Minulle pari ihmistä kertoi, ettei ollut saanut apua kortisonista, mutta itselläni kipu oli jo seuraavana päivänä tipotiessään.

   Poista
  2. Eilen sain piikin ja illalla jo tunsin kivun vähentyneen. Tänään on hyvä kävellä, pesi autonkin reissua varten :)

   Poista
  3. Hienoa. Toivotaan, ettei kipu enää palaakaan! :)

   Poista
 3. Jos tuntuu siltä, että haluaa istua terassilta tai rannalla tekemättä mitään, niin paras on tehdä juuri niin. Kesä on lyhyt ja siitä on nautittava siten kuin hyvältä tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun sanoit noin. Oli jo tässä huono omatunto, kun ei ole tahtonut saada tehtyä yhtään mitään. Ensimmäistä kertaa ikkunoitakaan en ole pessyt koko kesänä, vaikka yleensä jynssään niitä joka välissä.

   Poista