maanantai 21. marraskuuta 2016

Pihkantuoksuista maanantaita


Eipä tässä ole mitään ihmeempää kerrottavaa ja kuvatkin ovat marraskuisen harmaita. Teimme tänään pienen mustikkasopparetken Haukkavuorelle.Etsimällä yritin etsiä jotain kuvattavaa. Ei tietoakaan auringonlaskuista tai punaiseksi värjäytyneistä taivaista. Metsä on kuitenkin aina metsä kaikkine tuoksuineen.

Kosteaa. Tästä pääsisi Kuhankuonon retkeilyreitille asti. Ehkä joskus patikoimme koko reitin läpi. Vuodet vain alkavat huveta. Ensi vuonna täytän jo 65. Mies minuakin vanhempi.

Katinliekoja koristamassa polkua. Onneksi olemme taas terveitä. Kävin ottamassa influessa- ja pneumokokki-rokotuksenkin. Maksoin ne itse, mutta nyt vasta huomasin, että olisin niistä ainakin toisen saanut ilmaiseksi yli 65-vuotiaan lähiomaisena.

10 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia olet saanut syksyisessä maisemassa. Minäkin kävin tänään hakemassa influenssarokotuksen. Se on hyvä suoja! - Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sitä samaa pihakuiskaajan puutarhaan. :)

   Poista
 2. Vihreää siellä näyttää olevan. Minusta tuntuu, että täällä on pelkkää ruskeaa ja hämärä päälle. Ei tosiaan kuvia viitsi paljon ottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin monta kuvaa noista katinliekoista eri asetuksilla. Automaattiasetuksilla ne näyttivät harmaan kalpeilta. Vaihdoin sitten käsiasetuksiin ja sain niistä vihreitä. Tuo vihreä ei ehkä vastaa aivan todellista tilannetta.

   Poista
 3. Marraskuun harmaat päivät ei paljon tarjoa kuvauskohteita, mutta löysitpä kauniin katinliekomaton polun varrella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katinliekomatto oli tosiaan kaunis ja sitä riitti pitkältä matkalta polun vartta.

   Poista
 4. Hei Risa! Blogissani on sinulle haaste. Toivottavasti se on mieluinen.

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteesta. Piristyin ihan ruvetessani miettimään kesäkuvia. :)

  VastaaPoista
 6. Metsä on metsä ja retki retki. Jotenkin ne pystyvät virkistämään, vaikka sää rypee harmaudessaan.
  Ehkä itsekin keksin jotain luontoretkeä ootellessa, että metsähommiin pääsee.
  Terveys on ihan parasta, mitä näillä meidän vuosikymmenillä on ja kyllä minäkin omastani koetan huolehtia. Minulla on jokunen vuosi sinua enemmän, sillä seitsemänkymppiseni on kohtsillään täynnä. Mutta vuodethan on numeroita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Aimarii, numeroita vain. Parhaassa iässähän me ollaan. :)

   Poista