keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Joulua kohti

 
Lapsenlapsi oli kuulemma toivonut eläinkirjaa itselleen, joten tilasin hänelle joululahjaksi tämän ihanan kissakirjan. Sen suloiset kuvat on ottanut Maatiaismuori-blogin Kirsti Hassinen.
 
 
Syksyllä jo kirjoitin TV-ykköseen, josko esittäisivät tämän kolmen katolilaisen papin konsertin Armaghin katedraalista uudelleen tänä jouluna. Konsertti tuli jouluna 2007 muistaakseni televisiosta.
 
Sitten keksin etsiä netistä kyseistä konserttia DVD-tallenteena. Amazon-verkkokaupassa näkyi sellaisia olevan yksi kappale. Loppujen lopuksi DVD tuli Amerikasta asti. Mutta nyt koekuunneltiin se ja näin joulumusiikki on varmistettu.
 


2 kommenttia:

 1. Oletko saanut vastausta televisiolta, toteuttavatko pyyntösi? Pakko olla hyvä konsertti, kun olet noin paljon vaivaakin nähnyt sen eteen.
  Kissakirjasta ihastuisi varmaan jokainen sen saaja. Varmasti lapsenlapsesikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään vastausta ole tullut. Lakkasin myös uskomasta siihen, että toiveeni toteutuisi, joten aloin etsiä tuota DVD:tä.
   Nuo papit laulavat kyllä niin kauniisti ja hartaasti upeassa kirkossa, että pakostakin sitä sulautuu ylimaalliseen tunnelmaan. He esittävät muun muassa kappaleen Be still my soul, jonka melodiana on Sibeliuksen Finlandia.

   Poista