keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Tiefensee


Kurkia olemme nähneet vain taivaalla lentämässä ilmeisesti jo täältäkin etelämmäksi. Mutta lampaita sitäkin enemmän. Näköjään nykyään törmäämme niihin kaikkialla.

Täällä on vain +4 astetta ja tänään sataa vettä. Aamusta kun lähdimme heti kahdeksalta matkaan, ehdimme ennen sateen alkua kiertää Tiefenseen paikkakunnan kolmesta järvestä Mittelseen ja Gamenseen, kuten olimme suunnitelleetkin.


Kolmannen, eli Langen Seen, kiersimme viime joulukuussa täällä ollessamme. Täällä on aivan hirveästi geokätköjä ja ilmeisesti innokasta porukkaa, koska sain heti viestin, kun olin käynyt loggaamassa löytömme.


Näiden järvien ympärillä olevat metsät ovat kai pyökkimetsiä, ainakin lehtimetsiä ja näin syksyisin tosi kauniita. Harmaa sää ei vain tehnyt kuville lainkaan oikeutta.


Kun Gaménseestä oli kiertämättä vielä puolet, alkoi sataa. No eipä tuo paljon haitannut, mutta ei myöskään houkutellut jäämään maisemia ihailemaan.


Hieman tämä ilma harmittaa. Polkupyöräretki kansallispuistoon taitaa jäädä tekemättä. Päätimme myös, että olemme nyt jo kolme kertaa samoilleet näillä seuduilla, että varmaan olisi aika vaihtaa suuntaa.


6 kommenttia:

 1. Joo, selvä tapaus: samat systeemit pyörii sielläpäin. Hevosia vielä ripaus tuohon, niin samoja latuja hiihdellään. Kätköilyhomma meinaa viedä koko käden. Eilenkin taistelin metallirasian kanssa, mutten vielä keksinyt jujua, jolla sen saa auki. DNF tuli, mutta keksin sen vielä :)
  Hauskaa matkailua!
  t. Helga

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei osata matkustaa enää minnekään, jos ei ole mahdollisuutta geokätköillä. Hienot nähtävyydet ei kiinnosta lainkaan yhtä paljon kuin pakasterasiat.

   Poista
 2. Kauniita metsiä siellä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kyllä Suomen metsät voittaa nää.

   Poista
 3. Sehr schöne Fotos! Da müssen wir auch wieder mal hin, wenn es mal aufhört zu regnen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ich habe auch bei eurem Blog immer auf neue Anregungen gesucht. Jetzt waren wir in der Sächsischen Schweiz. Das war das Schönste, was ich je gesehen habe,

   Poista