maanantai 27. heinäkuuta 2015

Vaivasta toiseen


Tänään täällä tuulee kovaa ja mustat pilvet vyöryvät taivaalla. Kävimme siitä huolimatta aamulla meressä uimassa. Vesi on ihan mukavan lämmintä ja endorfiinit lähtivät liikkeelle.

Kipeään polveeni ilmestyi pari päivää sitten hirveä ihottuma. Luulen sen johtuvan siitä, että olen paistattunut Voltarella voideltua polveani UV-säteissä. Ainakin toivon selityksen olevan näin yksinkertainen, ruttoa tai lepraa en juuri nyt kaipaa.

6 kommenttia:

 1. Niinkö. Voltare voi olla myös ihottuman aiheuttaja,luitko käyttöohjeen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä lukenut. Kiitos vinkistä. Voltare on siis syypää: "Allergisen reaktion oireita näille lääkkeille voivat olla: hengityksen vinkuminen tai hengitysvaikeudet (astma), rakkulainen ihottuma tai nokkosihottuma, kasvojen tai kielen turvotus, nuhaisuus. Älä käytä Voltarea enää, jos syntyy ihottumaa."

   Olen siis allerginen sille. Kurkussa tuntui tosiaan ahtautumista ja turvotusta. Saan muutenkin aika helposti nokkosrokkoa. Kaikkia muita keinoja mietin aina testamentin laatimisesta lähtien, mutta mieleeni ei tullut lukea pakkausselostetta!

   Poista
  2. Hyvä kun luit pakkausselosteen, ennenkuin ostaa tuotteita voi apteekistakin kysyä neuvoa,tietävät hyvin.
   Olen itse saanut todella hyvän neuvon, paremman kuin työterveysasemalta.

   Poista
  3. Niinpä. Täytyykin kysyä nyt apteekista, miten saan ihottuman pois. On tosi ikävän näköinen.

   Poista
 2. Näitä ikälisiä tuntuu tulevan. Toivottavasti ihottumasi paranee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä nyt tosi masentunut. Ihottuma vaan leviää. Kai on pakko lähteä lääkäriin. Ei kyllä huvita, kun kerran haukuttiin turhan juoksijaksi terveyskeskuksessa.

   Poista