torstai 25. kesäkuuta 2015

Talviturkki heitettiin


Mitä tässä tapahtuu? Sen voi jokainen itse keksiä. Tapahtuma on kyllä tältä päivältä. Itselle tuli mieleen psykologinen selitys ihmisestä elämän pyörteessä, tunnelissa, menossa eteenpäin voimatta kääntyä enää takaisin...


Elämä on kolhinut. Tänään kävimme Uudessakaupungissa, jossa olemme asuneet aikoinaan kolme vuotta. Lähdimme geokätköilemään, mutta samalla hoidimme talviturkin pois.

Tällä ihanalla rannalla vesi on mustaa ja kirkasta. Täältä tulee kaupunkilaisten juomavesikin. Tein nopea pyrähdyksen vedessä. Polvi tuntui tosi omituiselle, jäykälle ja paksulle. Harmittaa. En halua ihan vielä rollaattoria käyttämään. Olen suunnitellut niin paljon loppuvuodeksi. Tämä alkukesä kun on mennyt melko tiukasti tietokoneen edessä eivätkä ilmatkaan ole houkutelleet ulos.


Uinnin jälkeen oli ihanan raikas olo. Ehkä polvikin alkaisi hieman notkistumaan, jos pääsisin tästä taas useammin uimaan. Uudessakaupungissa kukkivat kukat paljon edellä täällä meidän saarilla olevia kukkia. Napsin kuvia niistä, mutta mitään näyttämisen arvoista en saanut aikaan.


2 kommenttia:

  1. Kylmässä vedessä uiminen on tosi tehokasta hoitoa minunkin kipeälle polvelleni. Turvotuskin laskee.

    VastaaPoista
  2. Ajattelinkin sinua uidessani. Tämä on Rantakasvin juttu! Pakko päästä pian uudestaan veteen.

    VastaaPoista