keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Sadesäässä


Olen aina rakastanut syksyä. Keväästä olen alkanut pitää vasta nyt vanhana. Tuuli, ilmassa lentävät lehdet, se harmaus ja sade. Alakulo.


Tänne lähelle oli tullut uusi geokätkö, joten päätimme käydä bongaamassa sen. Puolimatkassa alkoi sataa rankasti. Minulla oli juuri ostamani tuulitakki/kuoritakki/retkitakki päälläni ja sain samalla testattua sen vedenpitävyyden.


Kätkö löydettiin ja nopsaan takaisin kotiinpäin metsän halki. Päälle tietysti geokahvit.

4 kommenttia:

 1. Syksyssä on paljon hyvää ja kaunista. Aikoinaan pidin kovasti syksystä, silloin alkoivat kaikki harrastukset ja toimintaa tuli kesän jälkeen lisää.
  Nykyisin on vähän mielialasta kiinni mistä vuodenajasta pidän. Kaikissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Kyllä minä jotenkin kevääseen kallistun, kun olen keväällä syntynyt, kevään lapsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen härkä, mutta joskus olen kokenut kevään kirkkaine valoineen armottomaksi. Syksyllä saa taas kääriytyä paksujen vaatteiden alle piiloon.

   Poista
 2. Syksy on minusta paras vuodenaika, koska pidän väreistä ja siitä tunteesta, että ulkona ollessaan tuntee olevansa ulkona. Maahan pudonneet lehdet tosin vähän vaikeuttavat tätä harrastusta, mutta potkitaan niitä vaan sivuun :) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kunnon vaatetuksessa sateessa ja tuulessa kulkeminen tuo ihanan olotilan.
   Niin ja liukkaita kallioita on nyt varottava. :)

   Poista