torstai 30. lokakuuta 2014

Pururata Naantalissa


Täältä haettiin kaksi kätköä. Maisemat hienot kuin korpimetsässä. Tämä on kuitenkin talvella suosittu hiihtolatu ja muuten pururata.


Hiidenkirnukin löytyy.

7 kommenttia:

 1. Nuo hiidenkirnut ovat mielenkiintoisia paikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja yllättävää, että niitä on niin paljon. Isovanhemmillani oli mökki lähellä Askolaa, jossa taitaa olla Suomen upeimmat hiidenkirnut.

   Poista
 2. Onpa kaunista! Vaikka syksyt ovat ihania, kaipaan viikonloppuja, jolloin on enemmän valoisaa aikaa lähteä juuri tuollaisiin paikkoihin luontoon. Töiden jälkeen ei meinaa arki-iltoina nähdä enää mitään ulkona.

  Myös ihan tuosta meidän kotimme läheltä löytyy hiidenkirnu ja arvaa mitä muuta... :D ? Ei tosin ole meidän piilottama :) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä onneksi teen kääntäjänä kotona töitä ja voin välillä keskellä päivää karata omille teilleni.
   Arvaan... mutta ne koordinaatit, please?

   Poista
  2. Voi sinua onnellista!

   Tänne vaan ahvenia pyytämään :) : http://www.geocaching.com/geocache/GC5BY44_hiidenkirnun-ahven

   Poista
  3. Kiitos osoitteesta. Täytyy suunnitella retki siihen suuntaan. Taidan seuraavaksi tehdä valokuvakirjan, johon tulee kaikki löytämämme rotko-, luola, pirunpelto- ja hiidenkirnulöydöt. Innoittajana tietysti Luolamies ja hänen kirjansa.

   Poista
 3. Enpä tiennyt, että Naantalissakin on hiidenkirnu, vaikka asuimme siellä kolmisen vuotta. Meillä Esikoinen kyllä syntyi silloin, joten seikkailumme rajoittuivat vain sellaisiin paikkoihin, joihin vauvan vaununkoppa jaksettiin kantaa.

  Naantalista olen nähnyt jälkikasvun kanssa vain Kuparivuoren ja krkon seudun kätköpaikat.

  VastaaPoista