sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Peikkometsä


Nämä kuvat ovat Mietoisista, jossa kävimme etsimässä neljä kätköä kasitien molemmin puolin olevista metsistä. Meri on ulottunut tänne 4000 vuotta sitten. Metsissä on pirunpelto, rotko ja jättimäisiä lohkareita. Näitä pirunpeltoja on lounaisrannikolla paljon.

 
 
 

6 kommenttia:

 1. Onpas komea pirunpelto. Noita jääkauden sorvaamia lohkareita on siellä saaressakin, missä kesällä mökkeilemme. On siinä luonnolla ollut voimaa siirrellä. Ja vesihän tekee ilmeitä jo muutamassa sadassa vuodessa.

  VastaaPoista
 2. Pitäisi oikein alkaa lukea historiaa, niin paljon kiinnostaa nämä luonnon muodostelmat.
  Polvi vain ei tykännyt kivisestä maastosta. Jalka vääntyi pahasti johonkin mukareeseen ja nyt polvea särkeä todella pahasti. Ymmärrän kyllä nyt sinun tuskailusi entistä paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo polvivaivat on niin hankalia, kun ei niille tehdä mitään. Särkylääkettä vain ja koko ajan nivelkulumat sitten pahenevat kun muita vammoja tulee. Toivottavasti Sinulla helpottaa, laita kylmägeeliä tai Voltaren Forte-geeliä.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä. Ostankin tuota Voltarea. Polvi on jo pitkään kenkkuillut, mutta kesällä uiminen auttoi siihen. Nyt tuo kivikko otti koville.

   Poista
 3. Hyvä kun saitte sen käynnin aikaiseksi. Tuttu paikka minulle - aivan elämyksellinen !

  VastaaPoista