torstai 23. lokakuuta 2014

Kunstenniemi


Tänään tosi kylmä ja tuulinen päivä. Miehen minulle ostama merinovillainen alusasu siis ulkovaatteiden alle.


Teimme geokätköilyretken Rymättylään, Turun seurakunnan leirikeskukseen.


Täällä oli hiekoitetut tiet ja metsätkin helppokulkuisia kankaita. Tammi taisi olla yleisin puu. Uuttukyyhkyt olivat löytäneet täältä mukavan turvapaikan.


Pitkin autiota hiekkarantaa... Syksyt ovat siitä parasta aikaa, että kauniit rantapaikat ovat tyhjiä ja saa rauhassa kulkea...


... ja nauttia syksyn väreistä.


Lentopalloakin voisi pelata, jos ei tuuli olisi niin jäätävän kylmä.


Pieniä kauriita tien laidassa korvat höröllä.

 
 

8 kommenttia:

 1. Kyllä merimaisema elävöittää maisemaa, kaunista katseltavaa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, että kävit kylässä blogissani, tulin vierailulle tänne ja mahtavaa, että löysin toisenkin seikkailijan täältä. En ole kadonnut, oli vain hiljainen hetki ihan liian pitkään. Kauriit ovat tosi söpöjä! Mukavia kätköilyreissuja vielä tätäkin kautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysin toisen seikkailijapariskunnan. Ja kiitos vierailusta. Toivottavasti saan lukea vielä monista retkistä.

   Poista
 3. Kaunista on meren rannalla, on leirikeskus komealla paikalla. Ja nuo arat kauriitkin sait kuvattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tässä olenkin miettinyt, kun kirkot ovat joka paikassa kauneimmat ja hoidetuimmat paikat ja seurakunnat omistavat ainakin täällä upeimmat niemenkärjet. Hyvä sinällään, sillä näin köyhilläkin on mahdollisuus päästä kauniisiin rantapaikkoihin.

   Poista
  2. On pakko kertoa vielä, että itsekin olin lukiokesinä leirikeskuksessa (keittiössä) töissä. Eikä parempaa paikkaa olisi voinut olla, se sijaitsi saaressa ja tunnetusti minulle uiminen on tärkeää. Siellä asuttiin viikot ja sai olla järvessä mielensä mukaan. Mukava palkanlisä :)

   Poista
  3. Kuulostaa ihanalta työpaikalta.
   Yleisesti olen noista rantapaikoista sitä mieltä, että kaupungin ja kirkon pitäisikin säilyttää ne kaikkien käytettävissä, ettei käy niin, että köyhät ja maattomat eivät enää mistään kohdin pääsen merenrantaan.

   Poista