perjantai 17. lokakuuta 2014

Haaste


Sain Rantakasvilta haasteen mainita kolme blogia, jotka inspiroivat minua. Luen hirveän vähän blogeja, vaikka moneen ihanaan olen osunut selaillessani. Monet niistä blogeista, joita alkuaikoina seurasin, ovat lopettaneet, mikä harmittaa, sillä muutamat niistä kuuluivat erottamattomasti aamuohjelmaani heti sanomalehden lukemisen jälkeen.

Nykyään luen aamulla enää vain Rantakasvin blogia. Se innostaa minua ajankohtaisten aiheidensa vuoksi. Ja mikä ihaninta: siinä on melkein joka päivä luettavaa. Mutta mainitsen tässä nyt kuitenkin kolme äijäblogia, joita käyn myös säännöllisesti katsomassa ja jotka kaikki kolme ihastuttavat minua:

Markku Immosen blogi Naantalista on täynnä upeita kuvia paikoista, jotka ovat minullekin tuttuja. Markku on voittanut luontovalokuvauskilpailuissakin.

Merimiehen blogissa kerrotaan merimiehen elämästä Porin Uniluodossa. Olen geokätköillyt Uniluodossa ja paikka on upea. Merimiehen elämä on kiinnostanut minua aina siitä lähtien, kun oma poikani valmistui ensin Rauman ammattiopistosta matruusiksi ja sitten Porista konemestariksi.

Tuomo Kesäläisen Luolamiehen blogia käyn myös säännöllisesti lukemassa. Se on innoittanut minua etsimään geokätköilyssä samanlaisia paikkoja. Minulla on Tuomon kirjat sekä Suomen luolista että rotkoista.

Olen kaivannut kaveria, joka kirjoittaisi myös geokätköilystä, mutta sellaista ei ole osunut silmiini. Geokätköilijät saavat naputtaa niin paljon stoorejaan geokätköily-sivustolle, että varmaan blogin kirjoittamiseen ei enää jää aikaa, kun on taas kiirehdittävä uusiin etsintöihin.

En laita tätä haastetta pojille eteenpäin, koska olen sataprosenttisen varma, että se olisi heille yksi hailee, mitä joku vanha täti heistä ajattelee.

2 kommenttia:

  1. Kiitos kun vastasit.
    Oletko tätä blogia huomannut (käsitöitä ja geokätköilyä), se on aika uusi:
    http://maarithm.blogspot.fi/

    VastaaPoista