lauantai 20. syyskuuta 2014

Väliaikatiedote


En ole ehtinyt etsimään kätköjä enkä retkeilemään muutenkaan. Tänä aamuna kuitenkin sähköpostiini oli tullut tiedote, että matkaan lähettämäni reissaaja on nyt Washingtonissa ja sen löytäjä ottaa sen mukaansa veljensä häihin Seattleen.

Eli siis reissaajallani on parempi tuuri kuin tämän aamun Turun Sanomissa kerrotuilla pulloposteilla ja ilmapalloilla.

6 kommenttia:

 1. Kiitos kuulutuksesta. Mukavaa viikonvaihdetta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä ja mukavaa alkanutta viikkoa.

   Poista
 2. Me näytämme molemmat olevan kiireisiä. En ole ehtinyt juurikaan tutustumaan uuteen asuinympäristöön, kun aika on mennyt tavaroita purkaessa, hankintoja tehdessä ja sähkölaitteita toimintakuntoon asentaessa. Sekä tietysti töitä tehdessä.

  Hauskaa, että reissaajasi on reissannut ja reissaa edelleen kunnolla.

  Olen tänään ajatellut sinua useaan otteeseen.

  Hyvää alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssa ajatellut sinua ja miten olet kotiutunut uudelle paikkakunnalle.
   Mukavaa viikkoa ja ihania uusia kokemuksia.

   Poista
 3. Meidän suvun kätköilijäpesue on tänä syksynä etsinyt sienikätköjä, en tiedä, ovatko samalla kurkistelleen koordinaattejakin. Tuo reissaajasi reissukuulumiset kyllä hykerryttävät ja auttavat tajuamaan sen, että maailmassa rauhaa ja ystävyyttä voi rakentaa tuollakin tavalla tuntemattomien kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikkimielisyys varmasti yhdistää. Monta kertaa ajattelen, että aikuiset ihmiset viitsivät kaivaa toisen kätkemän peltipalasen esiin jostain metsän keskellä olevasta piilosta, ottaa sen mukaansa lentokoneeseen, lentää toiselle puolelle maailmaa ja nähdä taas se vaiva, että kätkee peltipalasen taas jonnekin niin salaperäisesti, etteivät vain ulkopuoliset huomaa.
   Hauskaa olla aikuinen ja vanhakin, kun saa vielä leikkiä.

   Poista