keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Kesätauko


... tai joku tauko kuitenkin. Palaan, kunhan aloitan taas geokätköilyn tai pääsen muuten tekemään rakastamiani retkiä ulos luontoon.

6 kommenttia:

 1. Kaunista kesää. hieno kuva oravasta, itselläni tuli aina epäselviä tähän verrattuna ja olisi kyllä saanut vaikka minkäläisia, jos olisi ollut kunnon vehkeet, että harmittaa..

  VastaaPoista
 2. Testi, tuleeko tämä viimein läpi?

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Äskeinen oli testi, koska olen kolmena päivänä yrittänyt saada viestiä läpi ja pitkähkö viesti on kadonnut joka kerta bittiavaruuteen. Yritin nyt uudella tavalla eli kopsaamalla alkuperäisen viestin ja liimaamalla sen uudelleen viestikenttään viestin ensin kadottua taas neljännen kerran bittiavaruuteen. No, nyt sain läpi viestin, joten kirjoitan tähän sen, mitä jo kolme kertaa aiemmin kirjoitin. Pahoittelen, että teknisten yhteysongelmien takia sotken päiväkirjamerkintöjesi vastausviestiosiota.

  Niiden kolmen viestin sisältöön:

  Minäkään en ole saanut laihdutettua grammaakaan. Suklaa maistuu joka päivä aivan liikaa, menee levy- tai patukkakaupalla, ja iltasyöminen jatkuu edelleen. Yritän vaihteeksi hillitä iltasyömistä yksinkertaisesti menemällä aikaisin hampaidenpesulle. Mutta painosta viis - ja laihdutuksesta, sillä minkä painoisina tahansa olemme molemmat ihania naisia. :) Jätetään se painokeskustelu siis pois jatkossa. Ollaan, mitä ollaan. Hyviä kumminkin tämmöisinä. Rutistus.

  Olen hakenut työtä toiselta paikkakunnalta. Jos saan työpaikan, se tarkoittaa muuttoa, täysin uutta elämänvaihetta. Muutamme siinä tapauksessa hieman ylemmäs Suomea. No, katsotaan.

  Omaan kesääni on kuulunut olennaisena osana sen seuraaminen, kuinka monen etanan päälle astun vahingossa. Aamu- ja iltalenkkipolullamme ja sen viereisen kasvillisuuden seassa on satoja, ei vaan tuhansia etanoita, aina riesaksi asti. Niitä on niin paljon, että vaikka yrittää väistellä, aina välillä kuuluu "pop" jalkojen alla, ja etanan kuori poksahtaa rikki. Tähän mennessä 21 vahinkoa. Tämmöinen kesä. Omituinen.

  Lisäksi erään kävelytien varrella kasvaa outo valkoinen kukka, vähän orkideamainen. Pitäisi kuvata se kirkkaalla ilmalla ja katsoa kirjoista ja kansista, mikä se mahtaa olla. On mahdollista, että se on levinnyt nykyiseen paikkaansa jostain puutarhasta, tai sitten se on harvinaisempi luonnonvarainen kasvi. Pitää ladata kameran akku ja valmistautua kuvaamaan. Jos vaikka innostuisi sen jälkeen kuvaamaan enemmänkin.

  Eilen reissasin eräällä uudella asuinalueella, jolla olin kamerallani kuvia. Oli autiota mutta kaunista. Lounastauolla kaikki.

  Tänään sain uuden purentakiskon. Minulla on kova purenta, leuat kipeytyvät jatkuvasti, ja etenkin posket suun sisältä ja ulkopuolelta. Muutenkin jännitän niskaa, ja syön päänsärkylääkkeitä tosi paljon. Urheilla pitäisi, se auttaisi varmaan jännitykseen, ehkä, mutta ei siitä ole oikein mitään kestävää syntynyt, suunnitelmia sitäkin enemmän...

  Tämmöistä, tavallista. Kai.

  VastaaPoista
 4. .. ja koska pääsin läpi vasta tänään, niin erillisenä viestinä

  Hyvää taukoa ja kesäaikaa.

  VastaaPoista