perjantai 20. kesäkuuta 2014

Aurinkoista juhannusta


Täällä paistaa aurinko ja terassillamme on lämmintä. Pihapiiriin ilmestyi toinenkin orava, joka kerjää pähkinöitä. Grillasimme äsken makkaraa ja yritimme tunnelmoida juhannusmaisesti.

Jäin oikein miettimään: minähän asun nyt juuri siellä, mistä ennen unelmoin ja minulla on oikeastaan ihan kaikkea. Mistä tuo apeus tulee? Tänään teimme päivällä parin tunnin reissun luontopolulla. Huomasin heti tuntevani oloni paremmaksi.

Viikon päästä aurinko laskee jo kaksi minuuttia aikaisemmin ja kahden viikon päästä melkein kymmenen minuuttia aikaisemmin. Ehkä ehdin kuitenkin vielä hieman nauttia kesästä.
4 kommenttia:

 1. Tuo luontopatikointi varmasti tekee hyvää.

  Täällä ei ole aurinkoa näkynyt, sadekuuroja oli koko eilisen illankin.
  Joku matalapaine on minullakin olossa, en tiedä syytä, tai sitten niitä syitä on useita. Kesästä yritän nauttia, mutta tänäänkin aamulla oli +6 C, ei oikein juhannuspäivältä tunnu.
  Mutta eihän se säästä kiinni ole, omasta mielestä vain. Elämä etenee omaan tahtiinsa ja itsekin pitäisi jotain tehdä, mutta aina ei kovin jaksa.

  Hyvää juhannusviikonlopun jatkosa Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin alkoi juuri nyt sataa. Minulla auttaa yleensä se, että pääsen hetkeksi muualle. Nyt on mennyt niin pitkään, ettei ole päässyt oikein minnekään. Olen kai jo nuorena pilannut itseni, sillä että kaipaan endorfiiniruiskeita, seikkailuita, pakoa arjesta...
   Kummallinen suru hiipi sisääni myös, kun näin ensin ketun keskellä vilkasta liikennettä toista etujalkaansa roikottaen ja sitten poliisien tien laitaan ampuman pienen kauriin, jonka päälle joku oli ajanut. Yhtäkkiä aloin surra taas kaikkea, ihan kaikkea, koko elämää ja kuolemaa...

   Poista
 2. Elämäntapa asiat eivät olekkaan yksinkertaisia ihmisellä vaikka ne ovat käsin kosketeltavat ne koskettavat syvälle sieluun asti.
  Vanhenmiten haluaa nauttia aivan pienistä luonnon asioista kuten liplattavasta auringon säteen aallosta.. mutta tuleehan se sama ilmiö viimeistään ensikesänä koskettamaan sydämen mieltä. Värikkäät hiekan jyväsetkin löytyy samasta paikasta jo keväällä :)

  VastaaPoista