sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kotkia ja leijonia


Meren yllä liiteli merikotka, tuo pieni musta pilkku taivaalla. Eilen oli upea ilma. Tänä iltana saa jännittää, kun Suomi kohtaa Venäjän.

6 kommenttia:

 1. Eilen tuli sitten syötyä kunnolla: aamulla kahvia, leipää, juustoa, tuoremehua, vitamiinijuomaa. Päivällä kävimme miehen kanssa ABC-asemalla syömässä: hawaijinleike, ranskalaisia, salaattia ja piimää. Söin vain puolikkaan leikkeestä ja kolmanneksen ranskalaisista, oli niin valtavan iso rekkamiehen annos.

  Illalla join kahvia kaksi kertaa, yhden kerran näkkärin kanssa ja toisen kerran ihan pienen voileivän kanssa. Illalla jäätelöä ja pähkinöitä.

  Bartholo, nyt muuten tiedän, miksi syöt manteleita:
  http://www.makuja.fi/artikkelit/3393914/ajankohtaista/haaveiletko-litteasta-vatsasta-kokeile-naita-ruokia/

  Eli siis minunkin pitäisi syödä manteleita, kananmunia, marjoja, soijapapuja, lohta, vihreitä vihanneksia, omenia... yritetään muuttaa omaa ruokavaliota. Voi olla vaikeaa, kun mies tykkää tuhdista ruuasta.

  VastaaPoista
 2. Tuo sininen meri houkuttaa uimaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noiden kahden kallion välissä on yksi uimapaikka, jossa olen joskus käynyt uimassa. Ohiajavat moottoriveneet keinuttavat ihanasti.

   Poista
 3. Joo, perheen sisäiset tarpeet voivat poiketa suurestikin toisistaan. Oma puolisoni syö vain terveellisesti, ja siihen olisi kyllä itsellä tosi vaikea päästä.

  Eilen söin päivällä kaksi donitsia, yhden räiskäleen hillolla ja kermavaahdolla sekä join lasin kevytmaitoa. Lounaaksi salaattia, hiillostettua nieriää ja kermaviilikastiketta sekä jälkiruoaksi kaksi palaa suklaata. Illalla aloejuomaa, kanasalaattia ja kivennäisvettä sekä iltamyöhään neljä palaa suklaata. Aika paljon makeaa siis. Eikä niin terveellistä...

  Tämän päivän aikana aamulla jukurttia, manteleita, auringonkukan siemeniä ja puolukoita, lasi kivennäisvettä, lasi aloejuomaa ja kuppi kahvia.

  Tapahtumapäivä. Kaupungissa aktiviteetteja, televisiosta matseja ja vaalit. Pyykkiä pesin jo kuusi koneellista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla työpäivä. Mutta mukava sellainen, kun aiheena on puutarhanhoitoon liittyvää juttua.
   Tänään aamulla join kaksi mukia kahvia, söin kolme näkkileipää kurkun kanssa. Päivällä söimme wieninleikettä (oli pakko tehdä, kun possunlihaa oli jääkaapissa), perunamuusia ja salaattia, johon laitoin sekaan keitettyjä papuja, kanamunanlohkoja ja sipulia.
   Päälle taas kahvia ja yksi pieni wiener.
   Kovin siis wieniläistä. :)

   Poista
 4. Kivaa, kun saat kääntää puutarhanhoitoon liittyvää. :)

  Eilisen syömisestä vain sen verran, että pieleen meni. Tänään aamulla puolukoita, manteleita, auringonkukan siemeniä ja jukurttia sekä kolme kuppia kahvia. Lounaaksi salaattia, borsch-keittoa smetanan kera, kaksi sämpylää ja kaksi lasia rasvatonta maitoa. Yksi pieni pala suklaata jälkiruoaksi. Ilta edessä. Kaupassa oli taas uusia suklaita, mutta nyt en ostanut niitä, koska siitä ei olisi seurannut mitään hyvää.

  Kurkku on hieman kipeä. Juuri, kun loppuviikosta olisi vapaata.

  VastaaPoista