maanantai 16. joulukuuta 2013

Kauneimmat joululaulut


Rakastan lapsuudesta tuttuja joululauluja, eikä niiden laulamisesta saa koskaan tarpeekseen. Olimme tässä yhden vuorokauden ilman sähköjä kuten niin moni muukin talous täällä lounaissaaristossa ja kun meillä ei ole muuta kuin sähkölämmitys, aika kolkkoa oli välillä. Lisäksi nettiyhteys lakkasi toimimasta, vaikka sähköt jo saatiin.

Mutta eilen olimme lapsen ja lapsenlapsen kanssa laulamassa vanhassa tunnelmallisessa kivikirkossa joululauluja. Kirkko oli ääriään myöten täynnä, vaikka tilaisuuksia oli sille illalle kolme eri kertaa. Oli ihanaa laulaa yhdessä muiden kanssa kaikki tutut joululaulut läpi. Tilaisuuden lopuksi oli ulkona glögiä tarjolla, mutta vesisade sai meidät kiirehtimään nopeasti autolle.
2 kommenttia:

 1. Olipas teillä pitkä sähkökatko. Kirkoissa on aina joululaulujen aikaan kova tungos, meillä lauletaan vasta ensi sunnuntaina, eilen oli joku 'julkkis' esiintymässä ja lippujen hinnat pilvissä. Lauantaina oli mieskuoro, jota kävimme kuulemassa.

  Itse en ole oikein joululaulujen ystävä, vasta muutama päivä ennen joulua kuuntelen. Tuntuu, että niitä tulee joka paikassa jo marraskuussa. Mutta kyllä sunnuntaina taidan mennä kuuntelemaan, laulaa en osaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei minullakaan ole sävelkorvaa, mutta rakastan laulamista. Toivottavasti en häirinnyt hirveästi vieressä istuvia. :D

   Poista