maanantai 16. syyskuuta 2013

Aamun usvaa


Olen aamuisin polkenut uimapaikalle. En sittenkään ole varma, ovatko pellolla olevat kurjet samoja kuin suollamme haikeasti huutavat. Kuvasin viikonloppuna kurkia jälleen.


Rannalla oli myös joutsenia höyheniään sukimassa. Kyhmyjoutsenet ovat siitä mukavia, etteivät ne ole moksiskaan, vaikka tulisi ihan viereen kuvaamaan.


Ikävääkin tässä taas sattui. Saksalainen tuttavamme tuli käymään ja hän asuu tässä lähellä vuokramökissä. Olimme eilen hänen luonaan saunassa ja rantakallioilla liukastuin ja löin molemmat polveni ja vuosi sitten murtuneen ranteeni jälleen. Ranne on tosi kipeä.

3 kommenttia:

 1. Voi miten harmi. Ne liukkaat kalliot on tosi vaarallisia. Toivottavasti ei luita murtunut ja polvet paranisivat ihan levolla ja särkylääkkeillä. Tuo ranne on kyllä hankala, jos se on murtunut noin vähän aikaa sitten.

  Paranemisia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se varmaan murtunut ole. Luulen että näin vanhan luut eivät enää oikein kunnolla murtumista parane. Vanha murtuma alkoi särkemään uudestaan.

   Poista
 2. Tuo aamu-usvakuva on tosi kaunis.

  Ikävää, että satutit polvesi ja ranteesi. Toivon, että ranne toipuu pian, samoin polvet.

  Olen koko kesän ollut lähes käyttämättä sukkia ja kenkiä. Vain lähtiessäni ulos olen laittanut kengät jalkaan ja kauemmas mennessä myös sukat. Kipeä jalka on voinut erinomaisesti. Syksyn tultua on ollut aika palata sukkien käyttäjäksi, ja jalka kyllä tuntee sen. Onneksi voi silti kotona olla paljain jaloin, se on uusi hyvä keksintö talvenkin varalle.

  Tämmöistä se on. Vakuutus loppui kehosta noin nelikymppiseksi mennessä. Kun katson naapurissa eläviä 8-kymppisiä rollaattoreineen, tekonivelineen ja muine fyysisine rasitteineen, niin en voi kuin todeta, että kyllä se ihminen on sitkeä murjottunakin. :)

  VastaaPoista