tiistai 4. joulukuuta 2012

Maailman kaunein paikka


Veljeni kävi Kreikassa lomailemassa ja aikoo keväällä lähteä sinne uudestaan, koska siellä oli niin kaunista. Nämä kuvat ovat tästä meiltä. Kävelin aamulla kuvailemassa, koska aurinko pilkisti hetkeksi esiin.


Minusta me asumme maailman kauneimmassa paikassa enkä lainkaan kaipaa etelän lomakohteisiin edes nyt pakkasen paukkuessa.4 kommenttia:

 1. Asut ihan uskomattoman kauniissa paikassa.

  Olen syyskauden jälkeen palannut kotiin tekemään kirjallisia töitä. Deadlinet lähestyvät kovaa vauhtia, ja kiire on. Jos saan tämänhetkisen työn käsistä ennen viikonloppua, niin ehdin ehkä netin maisemiin muutenkin. Aihetta kyllä olisi.

  Halaus, olet ihana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kesänä tulet käymään, eikö niin?
   Valo tekee muuten ihmeitä. Harmaalla säällä, täälläkin on harmaata.

   Aamulla olin vielä täynnä intoa, mutta nyt flunssa tekee tuloaan ja sitä mukaa mielialakin on nollissa. Ihanaa, että kävit kirjoittamassa pienen viestin. Kiitos ja halaus

   Poista

   Poista
 2. Olet ihan oikeassa, missään kreikoissa ei voi olla niin kaunista kuin meidän omassa Suomessa! Kuvasi ovat kauniita ja noissa maisemissa sielu lepää. En vaihtaisi kurjintakaan loskapäivääkään Kreikan auringonpaisteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. "Sielu lepää", juuri niin. Lomakohteissa kun usein käy melkein päinvastoin. En tiedä, näin voisin kuvitella, kun ajattelen kaikkia turisteja samalla rannalla pyörimissä.

   Poista